Serviciile Oferite

Suntem încântați să vă prezentăm serviciile noastre aici, la Centrul de îngrijire Golden Age, pentru a sprijini îngrijirea în toate aspectele ei.

Cu o echipă dedicată de profesioniști multidisciplinari, pasiunea noastră este să asigurăm rezidenților noștri cea mai înaltă calitate a îngrijirii centrate pe persoană.

Centru de recuperare
fizică și holistică

De la începuturile noastre de acum 9 ani, ne-am străduit constant să dezvoltăm și să inovăm ceea ce facem, cu dedicare spre a oferi excelență în serviciile noastre. Acest lucru ne permite astăzi să ne dedicăm și beneficiarilor care au nevoie de ajutor pe termen scurt (minim 1 lună) pentru recuperare și kinetoterapie. Această nevoie este mai bine împlinită într-un centru cu dotări și personal. Afecțiunile pe care le îngrijim pornesc de la demență, Alzheimer, accidente vasculare, afecțiuni oncologice, fracturi de diferite feluri, în special cele de cot femoral. Oferim consiliere psihologică și psihiatrică, precum și consultanță pentru întocmirea dosarelor de încadrare în grad de handicap.

Oferim îngrijirea pe termen lung a persoanelor vârstnice care solicită rezidență în cadrul Centrul de îngrijire Golden Age pentru că nu vor să fie singure și au nevoie de asistență în anumite activități.
Facilitățile noastre includ dormitoare spațioase, cabinet medical, cabinet de kinetoterapie, spații de luat masa, birou, curte exterioară, servicii de spălătorie.

Centrul de îngrijire Golden Age dispune în acest moment de o capacitate de 42 de locuri dispuse în 14 saloane, de 1 până la 5 locuri, fiecare salon dispune de grup sanitar propriu. Condițiile de cazare dispun de paturi de spital ajustabile electric, sistem de ventilație pentru purificarea aerului, sistem de climatizare și sistem de supraveghere video.

Personalul care deservește centrul este format din:

Coordonator de centru
Un asistent social
2 asistente medicale
1 kinetoterapeut
10 infirmiere
1 personal la curățenie

Centrul dispune de bucătărie proprie care asigură alimentația rezidenților în funcție de specificul afecțiunilor de care suferă, împlinind planul nutrițional zilnic necesar. De asemenea, dispunem de o mașină de transport cu rampă, pentru persoanele cu handicap și facilităm accesul la consultații de specialitate.

Și cel mai important, Centrul de îngrijire Golden Age oferă un mediu cald, primitor și distractiv. Ne mândrim cu crearea unui mediu unic și intim pentru rezidenții noștri, un mediu care nu se simte doar ca acasă, este acasă.


Alegerea instituției medicale adecvate poate fi o decizie dificilă și, în cazul în care apare necesitatea, avem încredere că informațiile pe care le oferim aici vă vor fi de ajutor în luarea acestei decizii.

Contactează-ne pentru
mai multe detalii!