Despre noi

Mutarea unei persoane dragi într-un centru rezidențial, mutarea într-o altă casă,poate fi o perioadă foarte stresantă și tristă, dar Centrul de îngrijire Golden Age a ajutat la atenuarea acestor preocupări, oferind o a doua casă și familie rezidenților săi.

Golden Age Center

Înființat în anul 2012 cu obiectivul de a oferi îngrijire persoanelor în dificultate, Centrul de îngrijire Golden Age a devenit cămin pentru persoanele din comunitate și nu numai. De-a lungul timpului, ne-am dedicat constant să dezvoltăm și să inovăm îngrijirea și sprijinul pe care îl oferim rezidenților noștri, cu o ambiție spre excelență.

Această ambiție continuă astăzi și prin facilitățile noastre de ultimă generație, construite special, întrucât combinăm peste 9 de ani de experiență cu cele mai actuale practici în îngrijirea de calitate.

Indiferent dacă șederea în cadrul centrului este pe termen mai lung și faceți din Centrul de îngrijire Golden Age o nouă casă pentru cei dragi, sau cu o durată mai scurtă pentru recuperare sau convalescență, echipa noastră de profesioniști dedicați susține toate aspectele îngrijirii holistice centrate pe persoană, de la servicii medicale, la reabilitare fizică, socială și spirituală.

Deoarece Centrul de îngrijire Golden Age este atât o familie, cât și un cămin  coordonat de o echipa formată din asistenți medicali și personal dedicat, persoanele tale dragi beneficiază aici de un angajament atât personal, cât și profesional, de a atinge un standard de îngrijire de care să fii mândru.